Pesue Ole oma ihana itsesi!

Päivityksiä laitoksessa sekä uusi rekry!

Seuraava viesti on luottamuksellinen ja osoitettu ToriSCP laitoksen henkilökunnalle sekä asukkaille. Viesti tulee tuhota välittömästi, kun se on luettu ja ymmärretty.

ToriSCP – Tiedoite 2.6.2023

Kaikki viisi käytössä olevaa laitostamme (ToriSCP 1-5) saivat viime yönä seuraavat korjaukset & päivitykset:

  1. SCP-914 huoneesta voi nyt paeta ”Rough” asetuksella, joka pienellä todennäköisyydellä teleporttaa sinut pois huoneesta. Pidä kuitenkin mielessä, ettei teleporttaus ole terveellistä ja siitä voi koitua ikäviä sivuoireita. Olemme myös kuulleet, ettei metodi aina toimisi..? Pyydämme tutkijoita ilmoittamaan kaikki negatiiviset havaintonsa laitoksen turvallisuusvastaaville.
  2. SCP-079 voi jälleen puhua kaltaisilleen (SCP) normaalisti, vaikka olisi puhunut ihmisille laitoksen kaiuttimien kautta. Teknikkomme vaihtoivat yöllä jokaisen kaiuttimen sekä verkkoliitännän laitoksen äänijärjestelmässä. Pyydämme tässäkin asiassa tutkijoiden palautetta.
  3. Teknikko pyysi välittämään seuraavan viestin: ”Palvelimelle tehty muutamat oleelliset optimoinnit, jotka oletettavasti parantavat fps:ää osalla pelaajista.
  4. Lisäksi ToriSCP rekrytointipalvelimelta korjattu ongelma, joka aiheutti lomakkeen sulkeutumisen kesken toimien. Mikäli kohtaatte ongelmia lomakkeella, voitte ilmoittaa siitä ylemmille tahoille.
  5. Budjettiosastomme myönsi meille loppuvuoden rahoituksen uusiin ikkunalaseihin mm. Micro H.I.D. -huoneelle, sillä olemme havainneet, että ikkuna täytyy uusia kymmeniä kertoja päivässä (Syy: tuntematon). Tästä ei siis tarvitse enään murehtia. Ikkunat VT-00 alueelle ovat vielä harkinnassa, niiden uusiminen käy kalliiksi..
  6. PR-osastomme pyysi tiedottamaan, että henkilöstöä haetaan jälleen, mikäli tunnette oivallisen D-luokan tai tuttavan laitoksen ulkopuolella, voitte vinkata hakemuslomakkeemme hänelle.

Kiitämme ajastasi ja palveluksestasi, muista että olet tärkeä osa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa roolistasi riippumatta.