Pesue Ole oma ihana itsesi!

Pesueen Overwatch turnaus!


Pesue järjestää avoimen Overwatch turnauksen lauantaina 6.5.2023 klo 16:00 alkaen!

Turnaus vaatii tietysti pelaajia, joten ilmoittautuminen on nyt auki. Turnaus on perinteinen (1 tank, 2 dps, 2 support) Overwatchin omilla kilpailuasetuksilla.

Mikäli sinulla on valmiina oma tiimi (sinä + 4 muuta pelaajaa), keksikää tiimillenne nimi ja ilmoittautukaa Pummille Discordissa yksityisviestitse: Pummi22#0229 Tiimin nimen tulee olla asiallinen sekä yksinkertainen (AKA lyhyt), ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita jokaisen tiimissäpelaavan henkilön discord nimimerkit (esim. HemmuliX#0820) sekä battle.net nimimerkit tageineen.

Mitä jos tiimi puuttuu ja haluaisitte osallistua turnaukseen? Pummi22#0229 järjestää teille tiimin muista halukkaista. Annatte yksityisviestillä teidän Battle.net taginne ja roolin mitä haluaisitte pelata (tank,dps,support).

Palkinnot: Voittavan joukkueen jokainen pelaaja saa itselleen: Middle-Earth Shadow Of War Definitive Edition -Steam peliavaimen