Pesue Ole oma ihana itsesi!

Fortnite & Epic Games kaatui

Fortnite Season OG:n päätös oli kirjaimellisesti räjähdysmäinen kun Big Boom -tapahtuma käynnistyi. Tapahtuma rikkoi kerta heitolla Fortniten viiden miljoonan pelaajan ennätyksen, kun palvelimille tupsahtikin kerralla yli 11,616,374 pelaajaa 02.12.2023 klo 21:00 Suomen aikaa.

Tapahtuman alku oli kivulias, sillä useat kymmenet ellei jopa sadat tuhannet pelaajat päätyivät ”jonotusruutuun” peliä käynnistäessään, jonka vuoksi monelta pelaajalta meni lopputapahtuma sivusuun. Epic Games reagoi tähän Twitterissä ja lupasi pelaajille 2 extra tapahtumaa myöhemmälle, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan ihmettelemään tapahtumia.

Suuren pelaajamäärän myötä Epic Gamesin palvelimet kaatuivat laajasti, jonka myötä myös Fortnite lakkasi toimimasta kokonaisuudeessaan.

Samassa rytäkässä näyttää pahasti siltä, että muutkin Epic Gamesin palvelut kaatuivat: