Pesue Ole oma ihana itsesi!

Huomio KarheKaupan käyttäjä!

Terveisiä kirjanpidosta:

Kun tilaat KarheKaupan kautta mitätahansa tuotteita esim. Tori+ ole tarkkana että annat tilauksen yhteydessä oikeat henkilötiedot sekä discord tagisi.

Karhekauppa: https://karhekauppa.fi

Miksi haluamme oikeat henkilötietosi?

Olemme yritys ja käsittelemme rahaliikennettä. Rahanpesulain silmissä meidän on pystyttävä osoittamaan jokainen tilaus legitiimiksi, mikäli tilauksen tiedot eivät täsmää olemassa olevaan ihmiseen (joka tunnistautuu maksuvaiheessa pankkipalveluilla) on viranomaisella syytä epäillä tilauksen aitoutta.

Kuinka säilytämme henkilötietoja?

Henkilötiedot säilytetään erillisessä tietokannassa johon yhdistäminen vaatii yrityksen sisäisen vpn-palvelun käyttöä. Torilla Tavataan / Pesueen ylläpito ei pääse käsiksi henkilötietoihin, maksutapoihin, tai muuhunkaan kaupan toimintaan. Kaupan toiminnasta ja tietoturvasta vastaa Tritum Oy (3164367-4)

Voinko pyytää henkilötietojeni poistoa?

Tottakai! Lakiteknisistä syistä joudumme säilyttämään tunnistustiedot, mutta halutessasi voit anonymisoida liikenteesi ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected]
Huomaathan, että henkilötietojen poistaminen, poistaa myös kauppa-tunnuksesi, affiliate oikeutesi, sekä muut KarheKaupan toiminnot.

Miksi minun pitää antaa Discord tagini ja mikä se edes on?

Tarvitsemme Discordin virallisen nimimerkkisi, jotta voimme toimittaa esimerkiksi. Tori+ tilauksen. -> Mikäli nimimerkkiä ei ole ilmoitettu, otamme tilauksen tekijään yhteyttä sähköpostitse, mikäli yhteyttä ei voida ottaa (sähköposti on feikki) tai siihen ei määräaikaan mennessä vastata, emme hyvitä tilausta.

– HemmuliX & Tritumin kirjanpito